Booking

Booking

Moore Music Management

E-mail: booking@partyof5.dk

Telefon : 6199 5941

Party of Five har stor erfaring i alle typer arrangementer, og vi står gerne til rådighed når det gælder gode råd når du booker. Her på siden har vi lavet en checkliste, som kan give dig en hånd. Har du andre spørgsmål kan du skrive til os her på siden - så tager vi kontakt til dig snarest.


Booking:

Når du kontakter os vedr. et arrangement, reserverer vi datoen til dig i vores kalender. Vi afgiver et tilbud på arrangementet, og du svarer om tilbuddet passer dig. Skulle der komme en henvendelse på samme dato, tager vi straks kontakt til dig, så du er klar over, at andre er interesserede i at booke denne dato.


Når du siger ja til at booke Party of Five beder vi dig bekræfte arrangementet på email - denne bekræftelse betragtes som bindende både for Party of Five og for dig. Vi forbeholder os dog ret til at benytte kvalificerede afløsere ved sygdom - vi har et stort netværk blandt dygtige københavnske musikere.


Spilletid:

Tidsrummet hvori vi skal spille aftales forud for arrangementet, f.eks. 3 sæt á 45 minutter i tidsrummet 22-01. Skulle middagen trække lidt ud, er det naturligvis ikke noget problem, men hvis vi f.eks. først kan komme til at stille op en time senere end aftalt gælder sluttidspunktet stadig.


Pris:

Alle fester er specielle og har forskellige behov. Vi tager en snak om jeres behov, størrelse (hvor stort udstyr skal vi medbringe), tidsramme, geografisk placering osv. og afgiver herefter et tilbud. Prisen inkluderer alt udstyr (inkl. lys) og transport. Et eksempel er 3 sæt á 45 minutter i København til en privat fest til en pris af 15.000,- alt inklusive. Vi skærer gerne lidt af prisen, hvis arrangøren i tilfælde af en offentlig optræden gør PR for arrangementet og bandet eller vi kan træffe aftale om flere koncerter. Vi kan også spille som trio eller kvartet, hvilket naturligvis afspejles i prisen.


Selve arrangementet:

Party of Five ankommer som udgangspunkt 1½-2 timer før vi skal spille. Til privatfester stiller vi op efter middagen, hvis der skal spilles i samme rum hvor der spises. Nogen gange får vi forespørgsler om at stille op inden arrangementets start, hvilket betyder at den tid, vi skal bruge på jobbet forlænges med adskillige timer. Derfor anbefaler vi altid en løsning, hvor vi stiller anlæg op umiddelbart før musikken går i gang, da det ellers vil medføre en merudgift for kunden svarende til musik i det antal timer der ventes.

Vi bruger ca. 8 -10 m2 og har brug for 2 faser 240 volt. Opstilling tager ca. 1½ time ved gode adgangsforhold. Det er ikke et ubetinget krav, men det gør vores job rarere, hvis der er et lokale eller et sted, vi kan være i pauserne.


Vi regner med, at arrangøren stiller drikkevarer (vand/sodavand/kaffe) til rådighed for Party of Five. Bespisning og lignende aftales afhængigt af det enkelte arrangement.


Afregning:

Afregning sker som udgangspunkt kontant ved arrangementets afslutning. Check betragtes ikke som kontant betaling, med mindre andet er aftalt.


Vi er altid til at tale med - skriv for et uforpligtende tilbud!